dissabte, 7 de maig de 2011

Visita al Museu Picasso (06/05/11)Divendres, dia 6 de maig, anem al Museu Picasso de Barcelona. A un quart de nou ja som al tren, baixem a l'estació d'Arc de Triomf, passem per sota de l'Arc i enfilem primer pel carrer Comerç i després pel carrer Princesa. Un cop al Museu entrem per la part nova a les sales taller, després ens porten a fer una visita per les diferents sales. El primer que ens deixa ben aturats és el preciós palau on es troba aquest museu. És molt gran! Després de la visita, on quedem la mar de bé perquè sabem reconèixer les diferents èpoques i la majoria dels noms dels quadres, tornem cap a la sala taller, repassem una mica el que hem vist i ens preparem per a convertir-nos en artistes que treballen tècniques diferents. Com és lògic, ens en sortim sense cap problema.
I després... cap al Parc de la Ciutadella. Quina passada! Podem menjar enfilats als arbres, correm, juguem, pugem i baixem un munt de vegades per la font que hi ha a la plaça.... Fins que arriba l'hora de tornar i... cap al tren! Un dia divertit, amb la bona companyia del sol!

4 comentaris:

 1. Al costat de la plaça de la Ciutadella, hi havia un mamut molt gran de pedra. No vam poder pujar pequè hi havia molt gent.

  Aina Sanz i Oliva

  ResponElimina
 2. A mi em va encantar la plaça de la Ciutadella.

  Gerard Oliva i Viñas

  ResponElimina
 3. Jo crec que la Carme, la monitora del museu en sabia molt i estava molt i molt bé.

  Pau Espadas i Vives

  ResponElimina
 4. Les fotos han sortit molt be,i m´ho vaig passar molt be.


  Marina Romero.

  ResponElimina