diumenge, 15 de gener del 2012

Picartistes. Xerrada amb en Quim Martínez

Divendres, 13 de gener, ha vingut a classe en Quim Martínez. En Quim va néixer al nostre poble i és el nostre amic. Fa temps que es dedica a voltar pel món i a posar el seu granet de sorra perquè les coses vagin millor. Però el millor de tot és que, durant els seus viatges es manté en contacte amb nosaltres. Ens envia correus, fotografies i ens explica les coses que veu i com és la gent dels llocs on visita. Amb els seus amics ha muntat un grup que es diu Picartistes. Es dediquen a muntar espectacles pels pobles que visiten i així alegrar els seus nous amics i compartir el seu temps.
Ha vingut a la classe i ens ha estat explicant com va ser que va començar a viatjar. Ens ha parlat de Japó, de Xina, del Tibet, del Nepal, de Birmània, de Filipines i de Tailàndia.
Hem pogut descobrir, a partir de la seva experiència, uns móns molt diferents del nostre.
Aquest mes, amb els seus companys, comença a fer un nou itinerari: La Ruta de la Seda. Sortiran de Nova Deli i volen arribar a Casablanca a peu, tal i com ho feien els antics comerciants.
Serà un viatge molt llarg i nosaltres tindrem l'oportunitat de seguir-lo, dia a dia. Amb el Quim viatjarem a països molt llunyans i coneixerem un munt de gent, paisatges i costums.
És un privilegi tenir un amic com aquest! El temps se'ns fa curt al seu costat perquè voldríem que mai parés d'explicar-nos coses, però ara tenim una oportunitat excel·lent per a seguir, des de la classe, aquesta nova aventura.
Moltes gràcies Quim! I molt bon viatge!
 

3 comentaris:

  1. Em va agradar molt la xerrada, va ser realment interessant, i ens va deixar veure una part del món que de qualsevolaltra manera no ho hauriem sabut.

    Bruna Vilarnau Olid

    ResponElimina
  2. Al cimet ans ba enseñyar moltes
    coses com tots del mon as ta molt malament amb malalties
    TONI COCA OLLER

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt la xerada del quimet va ser molt interesant vem apendre moltes coses. Judith Paco Molina

    ResponElimina