dilluns, 31 d’octubre del 2011


Nous veïns

Hem estrenat escola nova! Tot i que hi ha una bona pujada per arribar-hi, és una passada! Som a la muntanya, al mig del bosc de Sant Joan.  Per això, només començar el curs, tal com cal, hem anat a conèixer els nostres nous veïns: alzines, roures, llentiscles, boixos, garrics, pins, ginebrons, oliveres...
Tenim un munt de veïns! Els primers dies ens fèiem una mica d’embolic amb tanta novetat, però ara ja comencem a controlar una mica la situació. Sovint anem a visitar-los i ens ho passem pipa!


5 comentaris:

  1. Em va costar saber els noms dels veïns però només al principi. Són molt tranquils i no molesten gens. Aprendrem a podar els arbres i les plantes.
    Gerard Oliva Viñas

    ResponElimina
  2. Em va costar una mica aprendre els noms dels nostres veïns.Els nostres veïns són molt bonics i ens ho passem pipa amb ells.

    Karla Ceballos Mateo.

    ResponElimina
  3. Coneixe els noms dels veïns nous,m'ha costat una mica,però el final e acavat apranenlos.
    Trovo que son molt cimpatics i que ens fant molta falta.

    Àfrica Talib i Montsech

    ResponElimina
  4. Són molts simpatics als nostres veins. M´ha costat una mica apendra als seus noms. Uns son els. Roures. Pi alapensis . l´esvarse i mes noms . Son molts simpatics i gracies a ells que ans an ansañat com son la forma que tenen . Judith Paco Molina

    ResponElimina
  5. La natura es molt inportant per que sense ella no podriam biure.La nostra escola es al bosc i teni molta sort per que moltes escoles no tenen tanta sort com nosaltres.
    Toni Caca i Oller

    ResponElimina