dissabte, 21 de gener del 2012

Fem rajoles.

Tenim un company nou a classe, es diu Mamadou i ve de Gàmbia. Hem estat buscant informació sobre el seu país, el seu poble i la seva manera de viure.
Ens han agradat molt els motius africans que utilitzen per a decorar la roba, les cases... I hem volgut provar de fer-ne nosaltres.
Allisant fang amb un corró i uns topalls, hem fet les peces. Després hem dibuixat en relleu els nostres motius. Un cop seques les rajoles, hem pintat els solcs amb colors vius i després, amb un petit corró d'escuma, hem repassat la part superior. Un cop sec, hem envernissat.
A classe ha vingut la mare del Mamadou, la Hata. Està aprenent el nostre idioma, però amb gestos i en anglès, ens ensenya un munt de coses.
 

3 comentaris:

  1. Base molt dibertit que feiam la rajoles ala clase ans ubem pasar molt be´
    Toni Coca Oller

    ResponElimina
  2. Ens ho vem passar molt ve fent les rejoles i els divuixos amb pintures va venir la mare del mamadou i tots junts ens ho bem passar pipa fent marranades de la núria perque fem coses que son molt divertides pero una mica fastigossas, ENS HO PASEM MOLT VE AMB LA NÚRIA¡¡¡

    Judith Paco Molina

    ResponElimina
  3. Aquell dia va ser molt divertit,vam posarnos les mans plenes de fang,al principi estaba molt fred pero despres ja no ho estava tant,ens vam enpastifar.Tot i aixi van quedar,MOLT BÉ!!!!!.

    Marina Romero Jiménez.

    ResponElimina