dijous, 16 de febrer del 2012

Dijous Gras: Tots cap al Bosc!

Per la tarda, com és habitual, hem fet plegats el berenar: alumnes, mestres, familiars i personal de l'escola. Aquest any hem aprofitat la situació privilegiada de la nostra escola, i és que ho tenim ben fàcil:només ens cal obrir la porta del pati i... ja som al Bosc de Sant Joan! Els més grans però, hem enfilat una mica de muntanya per anar a un bosquet que queda damunt de l'escola. Ja ens el coneixíem perquè hi hem anat a fer treballs de naturals i de plàstica. A més té tota una vessant de margues i podem baixar com si estiguéssim a les muntanyes russes.
Primer hem jugat una bona estona, hem descobert més barraques de vinya i en Mamadou ens ha ensenyat el seu estil per a trepar pels arbres. Com és evident, nosaltres li hem ensenyat que també en sabem, de fer el mico! Cap a les 4 ens hem posat a berenar. Tothom portàvem berenar, però a més, el pare de l'Alba i del Toni ens ha preparat una truita deliciosa de la que no han quedat ni les engrunes. Ja podeu imaginar com ens ho hem passat!

 

4 comentaris:

  1. Aquell dia va ser alucinant,vam jugar moltisim i vam fer trepalleries.I per berenar com quasi sempre truita!!!

    Marina Romero Jiménez.

    ResponElimina
  2. Hola, me lo he pasado jenial en esta excursión, me hizo recordar cuando era "joveneta" y salíamos al campo a comernos la tortilla, aunque en Sabadell teníamos que andar un poquito más. JIJI

    Mari(Marina)

    ResponElimina
  3. Va ser molt divertit. La Alba i nosaltres ( la Jana i l'Àfrica) vam saltar i brincar com cabretes.La truita de patates que va fer el pare de l'Alba i el Tony era requeteboníssima. :)


    Jana Farré i Àfrica Talib

    ResponElimina
  4. Hola va ser molt divertit bam descubrir una barraca de pastors. Aquesta no la teniem localitzada.


    Karla Ceballos i Mateo

    ResponElimina